Herfststoofpot met riblap is zo'n gerecht dat typisch bij de tijd van het jaar past. Een bokbiertje erbij is een prima optie.
Op zaterdag 19 oktober strijden tien teams in Het Nationale Park De Hoge Veluwe tijdens het derde Open NK Culinair Wild Barbecueën. Ze bereiden Nederlands wild, beoordeeld door meesterkoks en BBQ-experts.
Vrijdag bezochten basisschoolkinderen melkveebedrijf Lomansheide in Zelhem. Tijdens de Nationale Week van Ons Eten leerden ze van docent Feddema en studenten hoe kaas en melk worden geproduceerd.
Steeds meer basisschoolkinderen gebruiken skincare- en make-upproducten, maar een kwart van de ouders maakt zich zorgen. 89% van hen wijst naar influencers als oorzaak, blijkt uit onderzoek van Haibu onder Nederlandse ouders.
Op 26 en 27 oktober is het weer genieten in De Lutte tijdens dit geliefde evenement dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt. Benieuwd waarom? Ontdek snel de 5 redenen die dit evenement zo speciaal maken!
Vol trots mogen we laten weten dat kasteel Cannenburch in Vaassen een Michelinster is toegekend! Aan de hand van één, twee of drie sterren kent Michelin aan toeristische bezienswaardigheden een duidelijke waardering toe.
Een kleurrijk gerecht en verrassend qua smaak. Normaal gesproken, gebruik je rundercarpaccio, nu gerookte kipfilet. Een prima en smakelijke variant voor alle zwangeren en voor iedereen die niet van rauw vlees houdt.
Courgettes zijn in veel gerechten te gebruiken en prei is veelzijdig. Beide groenten komen samen in deze courgette/preisoep, een recept van Rikie Keppels uit Borculo, een van de leden van de roemruchte Potten- en Pannenclub.
Flinke spaarrekening, dan is dat zeker iets om trots op te zijn. Het enige nadeel is alleen dat de rente op het spaargeld steeds minder is geworden, waardoor de waarde van het geld een stuk omlaag is gegaan.