De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Deze preistamppot, verrukkelijk en perfect passend bij het voorjaar. Absoluut niet saai van smaak, heerlijk met een rundervink en een schepje jus!
Wat doen we met de aubergine? Volgens chef-kok Eric van Veluwen is er een lekkere en gezonde snack van te maken. Een koud, maar uiteindelijk warm kunstje.
Een visgerecht is niet al te moeilijk, lekker en snel klaar. Combineer kabeljauw met houmous en knapperige uitjes en u heeft een heerlijk diner.
Een gezond recept voor de maand januari … en de rest van het jaar natuurlijk. Maar een goed begin is al het halve werk, toch? Dit keer in de Naober nieuwsbrief het recept; Courgiatelle met avocado-limoensaus.
Dit keer in de nieuwsbrief van Naober een heerlijk hoofdgerecht. Schnitzels met parmaham, gorgonzola en broccoli waarvoor Rikie Keppels uit Borculo van de Potten- en Pannenclub het recept leverde.
Dit keer in de nieuwsbrief van Naober een heerlijk hoofdgerecht. Zalm met appeltjes uit Normandië waarvoor Marie Harkink uit Geesteren GLD van de Potten- en Pannenclub het recept leverde.
Binnen tien minuten staat deze vrolijke salade met een stevige bite op tafel. Varieer naar hartenlust en haal er de lente mee in huis.
Lekker hartig lunchgerecht van brood met een groene salade.
Vraag de visboer eens om ‘mesheften’. Grote kans dat u op het strand al eens een snee in de voet heeft gehad van deze beestjes. Desondanks zijn ze om op te vreten! een recept van Eric van Veluwen.