Een echt Hollands gerecht met een Latijns-Amerikaanse twist. Lekker pittig en smaakvol. Klik hieronder voor nog meer varianten op de klassieke zuurkoolschotel.
Wethouder Pepijn Baneke opent op 2 november in Heemtuin Malden het verplantseizoen van Meer Bomen Nu. Help mee om 100.000 bomen te redden door zaailingen te verplaatsen. Iedereen kan deelnemen!
Kent u dat, van die recepten waar de hele familie van smult. Vaak een grote pan vol, want zo'n recept maak je niet in een kleine hoeveelheid, er is genoeg voor iedereen! Deze rijk gevulde bruine bonensoep bijvoorbeeld.
Altijd lekker, deze klassieke gegratineerde zuurkoolschotel.
Grieperig of gewoon rillerig op een natte herfstdag? Dan is er niets lekkerder dan een kop warme kippensoep. En de kippensoep die oma vroeger maakt is natuurlijk het allerlekkerste!
Herfststoofpot met riblap is zo'n gerecht dat typisch bij de tijd van het jaar past. Een bokbiertje erbij is een prima optie.
Steeds meer basisschoolkinderen gebruiken skincare- en make-upproducten, maar een kwart van de ouders maakt zich zorgen. 89% van hen wijst naar influencers als oorzaak, blijkt uit onderzoek van Haibu onder Nederlandse ouders.
Een kleurrijk gerecht en verrassend qua smaak. Normaal gesproken, gebruik je rundercarpaccio, nu gerookte kipfilet. Een prima en smakelijke variant voor alle zwangeren en voor iedereen die niet van rauw vlees houdt.
Courgettes zijn in veel gerechten te gebruiken en prei is veelzijdig. Beide groenten komen samen in deze courgette/preisoep, een recept van Rikie Keppels uit Borculo, een van de leden van de roemruchte Potten- en Pannenclub.