Prikkel je zintuigen met Kerst met deze ideeën.
Gingerbread, een traditie die is komen overwaaien uit Amerika. Maar omdat het leuk is om met de kinderen te doen, nemen we deze traditie graag over. Daarom hier het recept voor 'gingerbread' om mannetjes en huisjes van te maken.
Poddik-in-de-tromme is een gerecht uit de Achterhoek. In andere delen van het land heet dit Jan-in-de-zak en wordt het gegeten met stroop en boter. In Overijssel wordt Jan-in-de-zak pörk genoemd. Dit recept is van Jo van Lamoen.
Kerst op hout, een bijzonder kerststuk voor op tafel. Wij hebben een stap-voor-stap werkbeschrijving van Bargeman Bloemen uit Zelhem ontvangen. Onze collega heeft het proces stap-voor-stap voor onze Naoberlezers vastgelegd.
Voor kerst een bijzonder kerststuk op tafel? Wij hebben een stap-voor-stap werkbeschrijving van Bargeman Bloemen uit Zelhem ontvangen. Onze collega is aan de slag gegaan en heeft het proces stap-voor-stap voor jullie vastgelegd.
Barokke buxuspatronen, lange zichtassen en symmetrie. Op winterse dagen krijgen de strakke lijnen in deze tuin in Raalte een extra sneeuwwit accent. Ze zorgen rondom Huys-Beukenroode voor de mooiste stillevens.
De drukke en gezellige feestmaand is weer aangebroken. Maar pas op, want tijdens de decembermaand liggen gevaren voor je huisdieren op de loer. Wij zitten de 7 grootste gevaren voor je op een rij.
De bloei van de eerste sneeuwklokjes is een magisch moment: de lente komt eraan. Ook in huis zorgen sneeuwklokjes voor een fris voorjaarsgevoel. Ga aan de slag met deze Doo 't Zelf met sneeuwklokjes.
Champignonsaus volgens eigengemaakt recept is dé favoriet van Ageeth van Waterink Keukenmakerij. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor het kerstdiner.